Opening Brem - doorknippen lint 3 - 21062021.jpg

De nieuwbouw is geopend!

"Wat zijn wij gezegend!" Dat waren de woorden van José Priem, Afdelingscoördinator Brem, tijdens de opening van de nieuwbouw. Woorden die wij van harte onderstrepen als we terugkijken op de afgelopen dagen.

Op maandag jl. verhuisden de eerste 12 bewoners van afdeling Kandelaar naar woongroep Brem. Na het ontbijt hebben zij buiten de afdeling enkele activiteiten gedaan en daar ook tussen de middag een frietmaaltijd genuttigd. Om 14.00 uur volgde de officiële opening van de nieuwbouw met het doorknippen van een lintje.

Op dinsdag jl. verhuisden 30 bewoners van afdeling Ichthus naar de woongroepen Boterbloem, Berk en Beuk. Deze bewoners begonnen ’s morgens vroeg met een ontbijt op de nieuwe woongroepen en hadden, samen met hun mantelzorgers en de betrokken medewerkers, eveneens een feestelijke dag. In de middag verhuisden nog eens 6 bewoners van Kandelaar naar Beuk.

Een verhuizing is een klus, maar de medewerkers van de bewonersafdelingen hebben het niet alleen hoeven doen. Ook mantelzorgers hebben zich ingezet om deze dag goed te laten verlopen. Met medewerking van HDV Dienstverlening zijn alle spullen in snel tempo en in goede harmonie naar de juiste kamers overgebracht.

Het waren bijzondere dagen waar me allen met een goed gevoel op terugkijken.

Wilt u ook nog iets van de sfeer proeven tijdens deze dagen? Klik dan hier voor een indruk van de officiële opening. Benieuwd hoe de verhuizing ging? Klik dan hier voor het bekijken van onze vlog.

345