Bezoekregeling tijdens Corona-crisis

Wij zijn dankbaar dat Salem op dit moment coronavrij is en dat wij daarom de bezoekregeling kunnen versoepelen. Onderstaand leest u wat op dit moment de bezoekmogelijkheden zijn.
 

De bezoekregeling vanaf 16 oktober, voor alle afdelingen:

 • Bezoek is welkom op alle dagen van de week. Er gelden op dit moment geen vaste bezoektijden.
   
 • Het maximum van 2 bezoekers tegelijkertijd blijft gehandhaafd. Er geldt geen maximum voor de duur van het bezoek. Voor bezoek aan terminale bewoners gelden afwijkende regels. Hierover kan worden afgestemd met de eerstverantwoordelijke verzorgende (EVV).
   
 • Het is de taak en verantwoordelijkheid van de 1e contactpersoon om de bezoeken met de naasten van de bewoner af te stemmen en bezoekers te informeren over de voorzorgsmaatregelen.
   
 • De bezoeker dient bij binnenkomst een registratieformulier in te vullen voor eventueel bron- en contactonderzoek en de gezondheidscheck.
   
 • De bezoeker is verplicht bij binnenkomst de handen te desinfecteren, gedurende het gehele verblijf in Salem een mondkapje te dragen en minimaal 1,5 meter afstand tot anderen te bewaren. Mondkapjes worden verstrekt bij de ingang. Daarnaast gelden de algemene hygiënemaatregelen van het RIVM.
   
 • Omdat de huiskamers vrij klein en snel te vol zijn, heeft het de voorkeur dat bezoek in de eigen kamer of erkers plaatsvindt.
   
 • In voorkomende gevallen is er in de kerkzaal gelegenheid om plaats te nemen. Er worden zitjes klaar gezet. Houdt u ook daar alstublieft de 1,5 meter afstand in acht. Voorlopig zullen er nog geen verdere faciliteiten zoals koffie en thee in de kerkzaal verzorgd worden.

Wij vragen u nadrukkelijk om niet naar Salem te komen als u klachten heeft die behoren bij het Coronavirus.

Klik hier voor meer nieuws over Corona.

Heleen receptie
Alicie receptie
Elleke, receptie
Contact

Vlietlaan 2
2986 AZ Ridderkerk
0180 45 21 52
mail@salem.nl

Bij storing: 06 - 552 96 858

Stuur een e-mail 0180 45 21 52
356