Opa en kleinkind (2).jpg

Alzheimer Cafe Ridderkerk: Wat is dementie?

Op 13 september zal er na lange tijd weer een fysiek Alzheimer Café Ridderkerk zijn in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80.

Onderwerp: Wat is dementie? 
Spreker: Jacolien Jacobse , Specialist Ouderengeneeskunde

Deze avond zullen we met elkaar in gesprek gaan over het onderwerp ‘Wat is dementie’. Maar ook de diagnose, behandeling en adviezen zullen daarbij aan bod komen.
Wilt u met ons meepraten hierover, dan bent u van harte welkom! Wij ontvangen u weer graag met een kopje koffie/thee en iets lekkers!

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.15 uur.

Er is een informatiestand met brochures van Alzheimer Nederland en er zijn boeken met diverse onderwerpen over dementie aanwezig. U kunt deze boeken gratis lenen.

BELANGRIJK:

In verband met de COVID-19 maatregelen kunnen we maximaal 30 bezoekers ontvangen.
Om die reden dient u zich dan ook vooraf aan te melden bij Karaat Mantelzorg via telefoonnummer 0180-763717 of info@karaatmantelzorg.nl

Deze activiteit wordt georganiseerd door de werkgroep Alzheimer Café Ridderkerk bestaande uit Karaat Mantelzorg, Salem, Riederborgh, Internos en Aafje.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mineke Boon, senior mantelzorgconsulent Karaat Mantelzorg, via 0180 - 763 717 of info@karaatmantelzorg.nl.

242