Coronanieuws

Lees hier onze laatste nieuwsberichten m.b.t. het coronavirus.

Coronanieuws

Ons verhaal

‘Salem. Een plek waar ik wil wonen. Waar ik mezelf kan zijn. Een plek waar ik inbreng heb. Zelfs als ik zwak ben. In Salem bèn ik iemand.’

Salem biedt een thuis met de deskundige zorg die op dat moment nodig is. Deze zorg begint met aandacht voor wie u bent en wordt gegeven vanuit onze christelijke identiteit. Rust en geborgenheid staan bij ons centraal. Daarbij vinden we een bovengemiddelde personeelsbezetting belangrijk evenals gevarieerde, versbereide maaltijden uit onze eigen keuken.
Binnen Salem is de Bijbel richtinggevend en goede zorg altijd dichtbij: van therapeut tot verzorgende, van vrijwilliger tot specialist.

Waar staan wij voor?

 • Cliënt    
  Het gaat om ú! Wij willen ú kennen en weten wat wij voor ú kunnen betekenen.
 • Identiteit
  Wij bieden u geborgenheid in een christelijke omgeving op reformatorische grondslag. De bijbel is onze bron en leidraad. Wij erkennen dat God boven alles staat. Vanuit Zijn liefde willen we ook aan u barmhartigheid betonen.
 • Stimuleren  
  Waar mogelijk stimuleren wij u en hebben wij respect voor uw beperkingen. Wij stimuleren eigen regievoering zodat u ervaart dat u de controle hebt over dingen in het dagelijks leven. Dat betekent ook dat wij u zoveel mogelijk ondersteunen daar waar u de dingen juist uit handen wilt of moet geven.
 • Samenwerken
  Samen met de mensen om u heen voelen we ons verantwoordelijk voor uw welzijn en de zorg die u nodig heeft. De samenwerking met uw familie willen wij alle ruimte geven. Ook zij mogen zich bij ons thuis voelen.

 

In het kader van ons 25-jarig jubileum hebben wij in december 2019 onze eigen Jubileumglossy uitgegeven! Lees hem hier online!

Heleen receptie
Alicie receptie
Elleke, receptie
Contact

Vlietlaan 2
2986 AZ Ridderkerk
0180 45 21 52
mail@salem.nl

Bij storing: 06 - 552 96 858

Stuur een e-mail 0180 45 21 52
Coronanieuws

Lees hier onze laatste nieuwsberichten m.b.t. het coronavirus.

Coronanieuws
267