Ons verhaal

Niet iedereen kan vanzelfsprekend thuis blijven wonen. Soms gaat het oplichamelijk of psychisch gebied gewoon niet meer. Daarom is Salem er.

‘Salem. Een plek waar ik wil wonen. Waar ik mezelf kan zijn. Een plek waar ik inbreng heb. Zelfs als ik zwak ben. In Salem bèn ik iemand.’

Salem biedt een thuis met de deskundige zorg die op dat moment nodig is. Deze zorg begint met aandacht voor wie u bent en wordt gegeven vanuit onze reformatorische identiteit. Rust en geborgenheid staan bij ons centraal. Daarbij vinden we een bovengemiddelde personeelsbezetting belangrijk evenals gevarieerde, versbereide maaltijden uit onze eigen keuken.

Binnen Salem is de Bijbel richtinggevend en goede zorg altijd dichtbij: van therapeut tot verzorgende, van vrijwilliger tot specialist.
 

Onze kernwaarden:

Vertrouwd
In Salem vindt u warmte en geborgenheid in een vertrouwde omgeving waar de Bijbel centraal staat. Wij erkennen dat God boven alles staat. Vanuit Zijn liefde willen we ook aan u barmhartigheid betonen. Dat voelt vertrouwd!

Vakkundig
In Salem hechten we waarde aan hoge kwaliteit van zorg, waarbij uw persoonlijke behoeften het vertrekpunt zijn. Onze kracht ligt bij vakkundige en professionele medewerkers, die worden gestimuleerd zich te ontwikkelen.

Vriendelijk
In Salem gaan we vriendelijk en respectvol met elkaar om. Wij nemen de tijd voor uw persoonlijke verhaal en zijn betrokken op uw situatie. Wij stimuleren eigen regie en hebben tegelijk respect voor uw beperkingen.

Verbindend
In Salem wordt steeds de verbinding gezocht, om voor elkaar van betekenis te zijn en van elkaar te leren. Samen met de mensen om u heen voelen we ons verantwoordelijk voor uw welzijn en de zorg die u nodig heeft. De samenwerking met uw familie willen wij alle ruimte geven. Ook zij mogen zich bij ons thuis voelen.

 

Bekijk hier het Meerjarenbeleidsplan 2023 - 2025

Heleen receptie
Foto Anneloes_receptie.jpg
Contact

Vlietlaan 2
2986 AZ Ridderkerk
0180 45 21 52
mail@salem.nl

Bij storing: 06 - 552 96 858

Stuur een e-mail 0180 45 21 52
267