Maatwerkopleiding VIG.png

Unieke maatwerkopleiding tot Verzorgende IG

Ben jij 21 jaar of ouder en wil je verzorgende IG worden? Dat kan! Samen met RST, Cedrah en Hoornbeeck Connect is er een uniek maatwerktraject opgezet. Tijdens deze opleiding sta jij als volwassen deelnemer centraal en in 18-24 maanden tijd word je opgeleid tot Verzorgende IG!

Dit maatwerktraject is speciaal voor volwassenen die de zorg in willen. Maatwerk houdt in: snelheid waar het kan en vertragen waar nodig is. Precies afgesteld per persoon.

 

Als Verzorgende IG bied je zorg en ondersteuning aan de zorgvrager. Je ondersteunt bij de persoonlijke verzorging zoals wassen, aankleden en medicatie innemen. Daarnaast voer je verpleegtechnische handelingen uit en bewaak je de structuur van het leven van de zorgvrager.

 

De startdatum voor deze opleiding is D.V. 29 januari 2024. Per maand zijn er 2 à 3 schooldagen.  Deze vinden plaats op het Hoornbeeck College in Rotterdam. Verder ben je voor minimaal 18 uur per week aan het werk bij Salem, RST of Cedrah. 

 

Heb je interesse of wil je meer informatie?

D.V. donderdag 23 november om 20.00 uur wordt er een webinar gehouden. Tijdens dit webinar vertellen de praktijkopleiders van Salem, RST en Cedrah je alles over de opleiding. Er is dan ook de gelegenheid om vragen te stellen.

 

Meld je hier (gratis) aan om deel te nemen aan het webinar:

Webinarregistratie - Zoom

242