Reünie

D.V. zaterdag 22 juni a.s.

vanaf 10.30 tot 14.00 uur


 

Het programma

Vanaf 10.30 uur staat de koffie klaar bij het team waar jij werkt of gewerkt hebt. Er is dan alle gelegenheid om bij te praten, oude foto's te bekijken, etc. Omstreeks 11.00 uur onderbreken wij je kort voor een welkomstwoord van de Directie, waarna aansluitend de powerpointpresentatie '25 jaar Salem' van start gaat.
Van 11.30 - 13.30 uur kun je genieten van een goed verzorgde lunch en natuurlijk van een gezellig samenzijn.
Voor de liefhebbers is er om 13.30 uur de mogelijkheid om nog een half uurtje te zingen. Deze samenzang wordt begeleid door Gerard Rijsdijk (vleugel), Rebecca van Zandwijk (viool) en de drie zussen Hannah, Lois en Elisa Hout (hoorn, hobo en dwarsfluit).
Om 14.00 uur zwaaien wij je weer uit.

Locatie

Je wordt ontvangen in een grote tent in de tuin van Salem. De lunch wordt aangeboden vanuit verschillende stands, die verdeeld over het terrein zijn opgesteld. Voor de samenzang maken we gebruik van de recreatiezaal van Salem.

Parkeren

Het terrein van Salem biedt geen parkeermogelijkheden voor deelnemers van de reünie. Ook parkeren in de naastgelegen wijk is niet mogelijk.
Deelnemers worden voorafgaande aan de reünie per email geïnformeerd over alternatieve parkeerplaatsen. Om je gerichte aanwijzingen te kunnen geven, vragen wij je in het aanmeldingsformulier je postcode en woonplaats te vermelden.
Heb jij mogelijkheden om met het openbaar vervoer te komen of te carpoolen? Graag!

Gebruik beeldmateriaal

Tijdens de reünie zullen foto's gemaakt worden die mogelijk op een later tijdstip gepubliceerd worden in een magazine van Salem.
Deze foto's zullen niet gebruikt worden in wervingsadvertenties.

Stand P&O

Ben jij oud-medewerker en mis jij Salem net zo erg als wij jou? Loop dan voordat je weer vertrekt even langs bij de stand van P&O en laat je informeren over wat jij voor onze bewoners kan betekenen.

Respect voor privacy bewoners

Wij respecteren de privacy van onze bewoners. Gelet op het groot aantal gasten dat wij verwachten, is het niet mogelijk de bewonersafdelingen te bezoeken.

Aanmelden

De termijn om je aan te melden is inmiddels verstreken.

322