Cliëntportaal

Salem vindt het belangrijk om zelfstandigheid en de regievoering zoveel mogelijk te stimuleren. Salem biedt daarom de mogelijkheid aan bewoners en 1e contactpersonen om gebruik te maken van het Cliëntportaal.

Wat is het Cliëntportaal?
Via het Cliëntportaal heeft u zelf toegang tot uw dossier. U kunt uw zorgplan inzien, de rapportages lezen van betrokken zorgprofessionals en uw agenda inzien en beheren.

Het Cliëntportaal stelt u in staat om op ieder gewenst moment via een computer, laptop of tablet uw zorgdossier in te zien.

Wat zijn de voordelen van het Cliëntportaal?

  • U kunt nu zonder tussenkomst van een zorgmedewerker in uw dossier kijken, wanneer het u uitkomt.
  • U kunt de zorgafspraken inzien die Salem voor u bij houdt.
  • U kunt contact onderhouden met de EVV (Eerst Verantwoordelijk Verzorgende) over niet dringende zaken.

Hoe ziet het Cliëntportaal eruit?
Salem maakt voor het Cliëntportaal gebruik van het systeem 'Mijn Caress'. Via de startpagina kunt u de volgende onderdelen bekijken:

Mijn afspraken
Hier ziet u uw afspraken vermeld staan:maand, dag, tijdstip en omschrijving van de afspraak. Bijvoorbeeld een afspraak met de fysiotherapeut.

Mijn dossier
U kunt hier de rapportages en plannen in uw zorgdossier inzien.

 

Mijn berichten
U kunt hier berichten naar 1 of meerdere contactpersonen sturen. Het meest recente bericht staat als eerste vermeld, opvolgend
ziet u oudere berichten.

Mijn gegevens
Hier ziet u uw gegevens staan zoals deze zijn vastgelegd in onze administratie.

 

Aanmelden Cliëntportaal
Wilt u gebruik gaan maken van het Cliëntportaal? Dat kan als u een mobiel telefoonnummer en een emailadres heeft. Daarnaast heeft u een tablet (Ipad), laptop of computer nodig met toegang tot internet.

Stap 1 Vul eerst het inschrijfformulier in.

Stap 2 Salem maakt een persoonlijk inlogaccount voor u aan.

Stap 3 U ontvangt een email met daarin uw persoonlijke inlognaam en inlogcode. De eerste keer dat u inlogt ontvangt u ook een verificatiecode op uw mobiele telefoon.

Hoe gebruik ik Cliëntportaal?
Hier vindt u een uitgebreide handleiding om Cliëntportaal te kunnen gebruiken. Ook kunt u gebruikmaken van deze overzichtskaart.

2016-02-29_13-43-08
Hoe?

U kunt hier een instructiefilmpje bekijken van het Cliëntportaal.

290